Tarieven

€ 125 per uur (minimaal 2 uur.)

Ongeacht het aantal gasten, varen met schipper op Loosdrecht en de Vecht.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

* op alle boekingen zijn onze voorwaarden van toepassing. 

Voorvaren op andere locatie

 

Indien u wenst op te stappen op een locatie gelegen buiten Loosdrecht rekenen wij mogelijk voor-vaarkosten welke afhankelijk zijn van de tijd die nodig is om op locatie te komen met de sloep. Kosten voor-varen zijn Euro 50 per uur.

Evenementen

Voor evenementen zoals De Vechtparade en Gondelvaart Loosdrecht gelden andere prijzen (op aanvraag).

Voor een huwelijk, vrijgezellenfeestje, vriendendag, familie uitstapje of familieweekend, bedrijfsuitje, teamuitje, verjaardag op het water, of gewoon een leuke dag. Er is bij ons veel mogelijk zolang het maar gezellig is!

Een sloep huren en varen op de Loosdrechtse plassen en op de Vecht doe je niet zomaar. Op het water zijn is een feestje maar met de juiste sloep wordt het feest helemaal compleet. Daarom willen wij onze prijzen voor sloepverhuur scherp houden. Kom je ook gezellig?

Wij regelen de sloep, de schipper en jij vaart langs de leukste plekjes op Loosdrecht en door de Vechtstreek. Onderweg genieten van hapjes en drankjes hoort er natuurlijk bij (zelf eten en drinken regelen mag uiteraard gewoon bij ons!)

Geschikt voor jong en oud en iedere gelegenheid zoals bijvoorbeeld jouw groepsuitje: vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, familiedag, teamuitje of verjaardag. Je hoeft alleen maar te komen en wij verzorgen graag een onvergetelijke heerlijk dagje op het water!

Secured By miniOrange