Statement

 

Voor iedere boeking en tocht gelden de algemene voorwaarden van Heerlijkdagje.nl. Het is de verantwoordelijkheid van de contactpersoon die de tocht boekt namens de groep om de algemene voorwaarden met de opdrachtgever te delen waarmee de verantwoordelijkheid voor de groep en eventuele aansprakelijkheden bij opdrachtgever komen te liggen.

Wij ons bewust van alle ontwikkelingen rond het coronavirus (Covid-19). Voorop stellen wij gezondheid en veiligheid van iedereen en in het bijzonder hebben wij enorm veel respect voor de mensen in de zorg en alle andere beroepen waarbij mensen zich kwetsbaar opstellen naar het coronavirus in het belang van de gezondheid en het welzijn van anderen. 

Wij volgen de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu en nemen de maatregelen van het kabinet serieus.

Alle adviezen en maatregelen van het RIVM zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. Wij laten het schudden van handen voorlopig dan ook achterwege en houden gepaste afstand. Bij enige vorm van ziekteverschijnselen zal de schipper vervangen worden.

Zolang het openbaar vervoer nog toegankelijk is en een gezin tezamen mag zijn, kunnen wij een veilige tocht bieden. 

Heerlijkdagje maakt graag een unieke beleving en denkt dan ook graag met u mee om een passende oplossing te vinden.

 

Secured By miniOrange