Sloep huren op Loosdrecht

De sloep is 8,5 meter lang, 3 meter breed, heeft een zonnedek van 3 meter diep en een bimini (flexibel dakje). Gebouwd in de 50-er jaren en gemaakt van polyester heeft deze voormalige reddingssloep gediend aan een Scandinavisch passagiersschip. Toen fungeerde het als roeisloep maar wij hebben er een rustige dieselmotor op gezet. Toen bood de sloep ruimte voor 55 personen maar door de aanpassingen die wij gedaan hebben varen wij met 20 personen.

Kom onze sloep huren omdat je wilt ontspannen op het water en wilt het wel goed geregeld hebben!

Heerlijkdagje verzorgt jouw tocht zoals jij het wenst. De ervaring van het varen op deze luxe sloep maken we graag zo leuk mogelijk. De sloep zelf is ruim en ingericht op het varen met groepen. Daarom kun je bij ons goed terecht voor groepsuitje, bedrijfsuitje, teamuitje, relatiedag, vaartocht, teambuilding, vrijgezellenfeestjes, verjaardagen, familie uitje enzovoorts.

Er is plek voor iedereen op deze luxe sloep. Ook kinderen en ouderen genieten van comfort en veiligheid. Vaar met deze prachtige, luxe en comfortabele sloep tot wel 20 personen. Aan boord speel je je eigen muziek via het bluetooth-systeem af en geniet je van je familie, vrienden, collega’s en zakenrelaties.

Wij hebben inmiddels een jarenlange samenwerking met een vaste cateraar uit Hilversum waarbij hun ervaring met heerlijk eten gecombineerd wordt met onze tochten en natuurlijk de sloep. De ontspannen sfeer van de Loosdrechtse plassen en de Vechtstreek beleef je het beste vanaf het water. Maak het feestje dan ook compleet en we maken er een onvergetelijke dag van. Zolang de sfeer ontspannen en gezellig is doen we graag mee.

Het is overigens niet verplicht om via ons eten en drinken af te nemen. Dus regel je graag zelf eten en drinken? Wij houden je zeker niet tegen!

Een sloep huren kan iedereen. De ideale sfeer creëren vraagt aandacht.  Vraag gerust naar de mogelijkheden, we denken graag mee naar de best passende invulling van jouw dag.

Dus, jij wilt de ideale sloep huren? Neem nu contact op of bel direct voor snelle informatie 035-6238484.

 

 

Secured By miniOrange