Gastenlogboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 62.216.76.233 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
30 berichten.
Lilian Lilian heeft geschreven op 20 juni 2022 om 13:57
Een dag om nooit te vergeten. Wat een mooie dag om samen met mijn kinderen, kleinkinderen en familie mijn verjaardag op het water te vieren. De boot is comfortabel, de schipper bekwaam en het weer prima. De natuur rond de plassen is prachtig en het varen over de Vecht bracht veel herinneringen met zich mee. Bedankt voor deze Heerlijke Dag.
Natascha Natascha uit Baarn heeft geschreven op 17 mei 2022 om 21:11
Prachtige sloep met prettige schipper. Heerlijk om gevaren te worden, zodat iedereen ontspannen kon genieten. Drank en tapas was prima verzorgd en was van goede kwaliteit. We hebben met 16 personen echt een topmiddag gehad. En in het voortraject ging het regelen snel, gemakkelijk en prettig informeel ๐Ÿ‘
Bart Bart uit Almere heeft geschreven op 30 mei 2021 om 18:57
Wat een heerlijke tocht met vakkundige schipper en heerlijk ruime sloep! Wij waren met (maar) 9 in een volledig Corona proof setting. Top vaartocht waarin de schipper een heerlijk windstille route koos. Aanrader!
Greetje Kortlever Greetje Kortlever uit Mijdrecht heeft geschreven op 4 september 2017 om 10:41
Een prachtige sloep gehuurd. We waren met 21 mensen en 4 kinderen. Het was ontzettend gezellig. Geweldige schipper die passie had voor zijn werk. We hadden gekozen voor tapas aan boord. Het was een feest een ongelovelijk groot feest met de verrukkelijke tapas die met liefde zijn klaar gemaakt. Drinken enz er is overal aangedacht. Het weer was super goed. Als familie zeiden wij tegen elkaar LEEf en dat hebben we gedaan, Nogmaals hartelijk bedankt en we komen zeker terug??
Didster Didster heeft geschreven op 8 augustus 2017 om 12:02
Wat een heerlijke dag, met 15 volwassenen en 5 kinderen een middag varen in Loosdrecht en omstreken. De schipper was erg hartelijk en vertelde eea van de omgeving, interessant. Hij liet ons de leukste plekjes zien en toen bleek dat de sluis te druk was en te veel "vaar" tijd kosten een alternatieve route genomen, prima opgelost. Aanrader!
Hans Timmermans Hans Timmermans uit Uithoorn heeft geschreven op 18 juni 2017 om 22:09
We hebben met de hele familie genoten van de sloeptocht van 4 uur over de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. De sloep is prima, veel ruimte en zit lekker. We hadden prachtig weer en de schipper was zeer vriendelijk.
Wesley Lablans Wesley Lablans uit Utrecht heeft geschreven op 16 juni 2017 om 16:17
Super middag en avond gehad!!! Heerlijk varen over de plassen en daarna nog een stuk over de Vecht. Wat kan Nederland dan toch nog mooi zijn! Onze schipper Bert heeft ons een top uitje bezorgd. De boot is ruim genoeg en van vele gemakken voorzien. Een echte aanrader!!
Ralf Ralf uit Amsterdam heeft geschreven op 13 juni 2017 om 13:00
Een heerlijk dagje was het zeker!! De hele familie heeft genoten van de mooie tocht over de Vecht, de prachtige sloep en onze heeeele gezellige schipper Bert. De sloep is van alle gemakken voorzien en biedt alle ruimte voor een familie van 20 personen. M'n volgende bezoek aan de Vechtstreek, boek ik sowieso weer via heerlijkdagje.nl. Veel dank!!
Jasmijn Jasmijn heeft geschreven op 18 september 2016 om 19:24
Heerlijk Dagje is ook goed voor een heerlijk avondje! Schipper Olaf is heel relaxed en hapjes en drankjes waren goed geregeld. De sloep is mooi en er is ruimte genoeg voor 20 mensen. Echt een aanrader om einde dag te beginnen en terug te komen in het mooie Vreeland in het donker.
club doe het samen club doe het samen uit soest heeft geschreven op 11 september 2016 om 19:02
Het was 05.09 aan een super hapas tapas tocht gedaan. ALLES PRIMA GEREGELD EN VERZORGD. KOMEN zeker een keer terug. Jan versloot namens dhs club
Team Heerlijkdagje Team Heerlijkdagje uit Loosdrecht heeft geschreven op 7 september 2016 om 21:49
Ja het is weer online! we hebben er wat moeite voor moeten doen maar ons gastenboek is terug van weggeweest inclusief de ervaringen van onze gasten. Heb jij iets toe te voegen of te delen met anderen, schrijf het hier! Geniet ervan. Heerlijkdagje.nl
Bas Bas uit Amsterdam heeft geschreven op 26 augustus 2015 om 10:39
We hebben een fantastische dag gehad tijdens Sail in Amsterdam. Het evenement, alle boten op het water en natuurlijk de gehuurde sloep hebben een grote indruk gemaakt en prachtige herinneringen achter gelaten. In het bijzonder zijn we onder de indruk van de schipper die in complete ontspannenheid door het gekkenhuis op de grachten en het IJ heen gevaren is. Dank hiervoor!
admin admin uit Loosdrecht heeft geschreven op 17 augustus 2015 om 21:04
We hebben een nieuw gastenlogboek waar ook foto's en emoticons te gebruiken zijn. #blijmee
Henk Henk uit Deventer heeft geschreven op 13 augustus 2015 om 09:06
12 augustus jl met 5 volwassenen en 4 kinderen het tapas sloep arrangement gedaan. Wat een heerlijk schip! Comfortabel, ruim en schoon. De zeer onderhoudende schipper Olaf maakt het helemaal compleet. Echt een dikke aanrader!
Van Ravensberg Van Ravensberg heeft geschreven op 10 augustus 2015 om 08:11
Wat krijg je voor je 75e verjaardag? Een tochtje op de Loosdrechtse Plassen met kinderen en kleinkinderen in de tapassloep! Geweldig met mooi weer, lekkere hapjes en zwemmen onderweg. Begeleid door Bert, kapitein en gastheer! Wij kunnen het iedereen aanbevelen! Top!
Annemieke Annemieke heeft geschreven op 31 juli 2015 om 14:12
Donderdag 30 juli heerlijk 3u gevaren over de Loosdrechtse plassen en de Vecht met 16 collega's. Een aardige schipper en de hapjes en drankjes waren goed verzorgd. Een aan te raden teamuitje!
Repel Burgersdijk Repel Burgersdijk heeft geschreven op 28 juli 2015 om 22:22
Zondagmiddag van 12 tot 16 uur heerlijk gevaren over de Vecht met 20 vrienden. De natuur is prachtig en je zit heerlijk op de boot. Super gezellig! We hadden zelf eten en drinken meegenomen. Echt een aanrader!
Annemarie Annemarie heeft geschreven op 22 juni 2015 om 22:17
Als teamuitje heerlijk varen op de Loosdrechtse plassen en de Vecht. Alles was TOP verzorgd! Het zonnetje brak door en de heerlijke tapas hapjes kwamen tevoorschijn. Wat een lieve gastvrije mensen. Een ontspannen en lekker uitje, voor herhaling vatbaar!
Sophie van Raamsdonk Sophie van Raamsdonk heeft geschreven op 19 juni 2015 om 14:04
Ik ben Sophie 11 jaar en heb een superleuke verjaardag gehad op de boot met mijn vriendinnen er was muziek lekker eten en we hadden heerlijk weer dus hebben we ook heerlijk gezwommen! Een superleuke dag !!!
Caroline Caroline heeft geschreven op 10 juni 2015 om 21:44
Wat een geweldige middag op het water! M'n 50e verjaardag gevierd met 15 vriendinnen via heerlijk dagje!! Dat was het zeker!! Goed geregeld allemaal;fijne ,aardige en snelle reactie op m'n mail en heerlijk allemaal eigen hapjes en drankjes mee mogen nemen. Her was een TOP dag en we hebben er INTENS van genoten! Een aanrader!
Secured By miniOrange