Plan nu je groepsuitje op Loosdrecht en kom gezellig varen

Heeft u iets te vieren?
Voor ieder groepsuitje op Loosdrecht maken wij graag een passend aanbod, zolang er maar genoten wordt! Denk bijvoorbeeld aan ons voor uw bedrijfsuitje, teamuitje, relatiedag, familiedag, gezinsuitje, vrijgezellenfeest, vriendinnendagverjaardag, jaarclub of een ander groepsuitje op Loosdrecht en de Vecht.

Deze sloep is dus uitstekend geschikt voor zakelijke en particuliere groepen. U wordt gevaren door onze ervaren schippers en geniet van het gezelschap.

Met veel zit- en ligruimte, heerlijke kussens, bimini (flexibel dakje) en muziek is deze sloep compleet voor de perfecte dag.

Wij zijn ook in te huren voor special events zoals Sloepentocht Loosdrecht, Gondelvaart Loosdrecht en Muziek aan de Sluis maar ook voor privé-feesten. groepsuitje in Loosdecht

Voor meer informatie kijkt u bij onze prijzen sloepverhuur, kunt u contact opnemen met ons of boek direct de sloep.

Het leukste rondje van ‘t Gooi varen we vanaf Loosdrecht naar de Vecht, door sluizen en langs huizen. Andersom kan ook door via slootjes en drechten bij ‘s Graveland uit te komen en dan verder door het Hilversums kanaal via de sluis ‘t Hemeltje de Vecht op te varen. 

De Mijndense Sluis is de grootste sluis waar we nog wel eens wat meemaken voordat we rustig aan terug varen naar Loosdrecht. En naast de route maken we het altijd gezellig zoals het gezelschap wenst.

Onderweg even van boord?
Voor een klein bedrag krijgt u een rondleiding door een authentieke kaasboerderij. U ziet hoe op traditionele wijze kaas wordt gemaakt en proeft natuurlijk de producten met als afsluiter een lekker eigengemaakt ijsje. Leuk en leerzaam voor kinderen!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op en we komen samen vast tot een passend geheel.
Direct telefonisch contact is mogelijk via 035-6238484

Secured By miniOrange