Het ideale groepsuitje 

Heeft u iets te vieren?
Voor ieder groepsuitje op Loosdrecht maken wij graag een passend aanbod, zolang er maar genoten wordt!

Denk bijvoorbeeld aan ons voor uw bedrijfsuitje, teamuitje, relatiedag, familiedag, gezinsuitje, vrijgezellenfeest, vriendinnendagverjaardag, jaarclub of een ander groepsuitje op Loosdrecht en de Vecht. 

Informatie over prijzen sloepverhuur. 

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Neem even contact met ons op en we komen samen vast tot een passend geheel.

Direct telefonisch contact is mogelijk
via 035-623848.

Kom gezellig varen

Deze sloep is dus uitstekend geschikt voor zakelijke en particuliere groepen. U wordt gevaren door onze ervaren schippers en geniet van het gezelschap.

Met veel zit- en ligruimte, heerlijke kussens, bimini (flexibel dakje) en muziek is deze sloep compleet voor de perfecte dag.

Wij zijn ook in te huren voor special events zoals Sloepentocht Loosdrecht, Gondelvaart Loosdrecht en Muziek aan de Sluis maar ook voor privé-feestjes.

groepsuitje in Loosdecht

Rondje Loosdrecht en/of Vecht

Loosdrecht biedt zo enorm veel moois. Haar mix van natuur, cultuur en woonhuizen is enorm. Tijdens een rondje plassen nemen we de drechten mee. De rust, vogels en planten maakt dat u echt even weg bent. Afschakelen.

Voor de liefhebber is het mogelijk om een rondje over de Vecht te doen. We nemen de sluis en varen langs Buitenplaatsen aan de Vecht gebouwd in de Gouden Eeuw. Dit rondje vraagt meer tijd.

Evenementen

Voor evenementen zoals De Vechtparade en Gondelvaart Loosdrecht gelden andere prijzen (op aanvraag).

Voor een huwelijk, vrijgezellenfeestje, vriendendag, familie uitstapje of familieweekend, bedrijfsuitje, teamuitje, verjaardag op het water, of gewoon een leuke dag. Er is bij ons veel mogelijk zolang het maar gezellig is!

Een sloep huren en varen op de Loosdrechtse plassen en op de Vecht doe je niet zomaar. Op het water zijn is een feestje maar met de juiste sloep wordt het feest helemaal compleet. Daarom willen wij onze prijzen voor sloepverhuur scherp houden. Kom je ook gezellig?

Wij regelen de sloep, de schipper en jij vaart langs de leukste plekjes op Loosdrecht en door de Vechtstreek. Onderweg genieten van hapjes en drankjes hoort er natuurlijk bij (zelf eten en drinken regelen mag uiteraard gewoon bij ons!)

Geschikt voor jong en oud en iedere gelegenheid zoals bijvoorbeeld jouw groepsuitje: vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, familiedag, teamuitje of verjaardag. Je hoeft alleen maar te komen en wij verzorgen graag een onvergetelijke heerlijk dagje op het water!

 

Secured By miniOrange