Plan nu je groepsuitje op Loosdrecht en kom gezellig varen.

groepsuitje in Loosdecht

Wij hebben de sloep die perfect is voor zowel zakelijke als particuliere groepen. U wordt gevaren door onze ervaren schippers over de Vecht en Loosdrechtse plassen.

Met veel zit- en ligruimte, heerlijke kussens, bimini (flexibel dakje) en muziek is deze sloep compleet voor de perfecte dag. Wij zijn onder andere in te huren voor special events zoals Sloepentocht Loosdrecht, Gondelvaart Loosdrecht en Muziek aan de Sluis maar ook voor privé-feesten.

Voor meer informatie kijkt u bij onze prijzen sloepverhuur, kunt u contact opnemen met ons of boek direct de sloep.

Heeft u iets te vieren?
Voor ieder groepsuitje op Loosdrecht maken wij graag een passend aanbod, zolang er maar genoten wordt! Denk bijvoorbeeld aan ons voor uw bedrijfsuitje, teamuitje, relatiedag, familiedag, gezinsuitje, vrijgezellenfeest, vriendinnendagverjaardag, jaarclub of een ander groepsuitje op Loosdrecht.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij maken er graag een feestje van!

groepsuitje in LoosdrechtBoottocht op de Vecht en Loosdrecht
Het leukste rondje van ‘t Gooi varen we vanaf Loosdrecht naar de Vecht, door sluizen en langs huizen. Het leukste is de rust en het genieten. Andersom kan ook door via slootjes en drechten bij ‘s Graveland uit te komen en dan verder door het Hilversums kanaal via de sluis ‘t Hemeltje de Vecht op te varen. De Mijndense Sluis is de grootste sluis waar we nog wel eens wat meemaken voordat we rustig aan terug varen naar Loosdrecht. En naast de route maken we het altijd gezellig zoals het gezelschap wenst.

Onderweg even van boord?
Voor een klein bedrag krijgt u een rondleiding door een authentieke kaasboerderij. U ziet hoe op traditionele wijze kaas wordt gemaakt en proeft natuurlijk de producten met als afsluiter een lekker eigengemaakt ijsje. Leuk en leerzaam voor kinderen!