Het ideale groepsuitje 

Heeft u iets te vieren?
Voor ieder groepsuitje op Loosdrecht maken wij graag een passend aanbod, zolang er maar genoten wordt! 

Denk bijvoorbeeld aan ons voor uw bedrijfsuitje, teamuitje, relatiedag, familiedag, gezinsuitje, vrijgezellenfeest, vriendinnendagverjaardag, jaarclub of een ander groepsuitje op Loosdrecht en de Vecht. 

Informatie over prijzen sloepverhuur. 

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op en we komen samen vast tot een passend geheel.

Contact opnemen of uw boeking plaatsen.

Direct telefonisch contact is mogelijk
via 035-623848.

Kom gezellig varen

Deze sloep is dus uitstekend geschikt voor zakelijke en particuliere groepen. U wordt gevaren door onze ervaren schippers en geniet van het gezelschap.

Met veel zit- en ligruimte, heerlijke kussens, bimini (flexibel dakje) en muziek is deze sloep compleet voor de perfecte dag.

Wij zijn ook in te huren voor special events zoals Sloepentocht Loosdrecht, Gondelvaart Loosdrecht en Muziek aan de Sluis maar ook voor privé-feestjes.

groepsuitje in Loosdecht

Rondje Loosdrecht en/of Vecht

Loosdrecht biedt zo enorm veel moois. Haar mix van natuur, cultuur en woonhuizen is enorm. Tijdens een rondje plassen nemen we de drechten mee. De rust, vogels en planten maakt dat u echt even weg bent. Afschakelen.

Voor de liefhebber is het mogelijk om een rondje over de Vecht te doen. We nemen de sluis en varen langs Buitenplaatsen gebouwd in de Gouden Eeuw. Dit rondje vraagt meer tijd.

Onderweg even van boord?
Voor een klein bedrag krijgt u een rondleiding door een authentieke kaasboerderij. U ziet hoe op traditionele wijze kaas wordt gemaakt en proeft natuurlijk de producten met als afsluiter een lekker eigengemaakt ijsje. Leuk en leerzaam voor kinderen!

Secured By miniOrange