Andere websites en de Tapas Sloep

Las Tapas is het restaurant dat onze cateringen aan boord verzorgt. De (Las) Tapas Sloep vaart exclusief voor jouw groep op Loosdrecht en de Vecht.

Princess Collection Hotel (EHP) Loosdrecht (ook bekend als Golden Tulip Hotel Loosdrecht) is de locatie waar wij onze gasten laten opstappen. Met hun heerlijke terras aan het water en goede bediening bieden zij een prima ambiance die aansluit bij onze manier van denken.

En meer sites

Sloep of Salonboot huren is een samenwerkingsverband tussen heerlijkdagje en uw salonboot.

Zwaaimaar is een eenvoudig maar superleuk initiatief. Deze fotograaf kiest zijn plekje aan de Vecht (meestal tussen Nieuwersluis en Breukelen) en maakt foto’s van de boten die voorbij varen. Voor een klein bedrag van Euro 5,- kun je de foto downloaden van zijn website.

Free a Girl helpt jeugdige meisjes te ontsnappen aan prostitutie en een erbarmelijk leven in kooien. Wij hebben in 2014 onze steun geuit door een tocht op de sloep met arrangement te veilen en de opbrengst te doneren aan deze stichting.  Doe ook mee en steun de kinderen van deze wereld naar een normale toekomst!

Headline Interactive is een creatief bureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites en internet applicaties. Zij hielpen heerlijkdagje.nl om de nieuwe website in 2014 tot stand te laten komen.

Kaasboerderij de Willigen uit Vreeland is een gezellige & traditionele kaasboerderij gelegen aan een prachtige stukje van de Vecht. Naast het maken van kaas en ijs is de locatie beschikbaar voor feesten en overnachtingen. En wie iets leuks wil doen kan zich vermaken tijdens de tour door de kaasmakerij.

Share This